Proef het drie- en viergangenmenu bij de Tipmast

Bij Hotel Restaurant de Tipmast verwennen we je graag met ons heerlijke drie- en viergangenmenu. Elk gerecht is met zorg samengesteld door onze chef-kok, die alleen gebruikmaakt van de beste, lokale ingrediënten. Of je nu kiest voor drie gangen of vier, je kunt rekenen op een culinaire ervaring die je smaakpapillen verrast en je avond bijzonder maakt. Ons driegangenmenu bestaat uit een verfijnd voorgerecht, een smaakvol hoofdgerecht en een verrukkelijk dessert. Wil je nog iets extra's? Dan biedt ons viergangenmenu een extra gang voor een compleet diner. Deze menuopties zijn perfect voor een romantisch diner, een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid. Zo zorgen we ervoor dat er voor elke gelegenheid een passende optie is. Wil je zelf ervaren wat ons drie- en viergangenmenu te bieden heeft? Reserveer vandaag nog bij Tipmast en geniet van een avond vol culinaire verwennerij in een warme en gastvrije ambiance

Sfeerfoto van de Tipmast

ONS DRIEGANGENMENU (€30,50 PP)

VOORGERECHTEN

  • Runderhaascarpaccio pesto, Parmezaanse kaas, spekjes, pittenmix, tomaat, komkommer en truffelmayonaise
  • Verse soep keuze uit: tomaten-, champignon- of dagsoep
  • Zalmcocktail huisgemaakt

HOOFDGERECHTEN

  • Oerhammetje met honingsaus
  • Briehaasje varkenshaas medaillions in bruschettasaus en stukjes brie
  • Salade Tipmast sla, gerookte kip, pittenmix, ananas, meloen, spekjes en cocktailsaus
  • Zalmfilet met basilicumsaus

NAGERECHTEN

  • Dame blanche 2 bolletjes vanille-ijs, warme chocoladesaus met verse slagroom
  • Latte Celebration caramel siroop, mini candybars, verse slagroom
  • Lekkers van de dag

ONS VIERGANGENMENU (€34,50 PP)

VOORGERECHTEN

  • Runderhaascarpaccio pesto, Parmezaanse kaas, spekjes, pittenmix, tomaat, komkommer en truffelmayonaise
  • Zalmcocktail huisgemaakt
  • Kipcocktail

TUSSENGERECHT

  • Verse soep keuze uit: tomaten-, champignon- of dagsoep

HOOFDGERECHTEN

  • Oerhammetje met honingsaus
  • Briehaasje varkenshaas medaillions in bruschettasaus en stukjes brie
  • Salade Tipmast sla, gerookte kip, pittenmix, ananas, meloen, spekjes en cocktailsaus
  • Zalmfilet met basilicumsaus

NAGERECHTEN

  • Dame blanche 2 bolletjes vanille-ijs, warme chocoladesaus met verse slagroom
  • Latte Celebration caramel siroop, mini candybars, verse slagroom
  • Lekkers van de dag